Cerbi 
A Csitri kutyánk most már három hónapja lakik velünk. Mi is elégedettek vagyunk vele és azt hiszem ő is. Szeretjük is mindnyájan egymást. Igazi probléma sose volt vele és hogy ne is legyen, meg hogy okosabb, ügyesebb (és a foga is fehérebb legyen oo) ) január elején úgy döntöttünk, hogy beíratjuk kutyaiskolába. Környékünkön ugyan nincs nagy túlkínálat kutyaiskolákból, de azért akad egy pár. A Cerberos Kutyaiskola mellett döntöttünk és január 8-án kezdődő alap tanfolyamot el is kezdtük.
Egy ilyen tanfolyam nem csak a kutyát, hanem a gazdit is, - ha nem jobban őt -, is képzi. A téli hideg reggelek ellenére jól éreztük magunkat a pályán. A kutya imádta, hogy sok pajtival lehet játszani és szívesen is dolgozott és tanult. Hamar megtanulta, hogy hétvégi reggeleken kutyasuliba megyünk és látható nagy izgalommal várta.
A tanfolyam hat hétvégén szombat vasárnap reggel kilenctől tizenegyig van. A 6 hét hamar eltelt, és ma már az Alapfokú vezethetőségi vizsga napja volt. Sok-sok kutya vizsgázott (a középhaladók is) ezért nagyon elhúzódott és mindenki fázott a végére. De ennek ellenére a végén mindenki mosolygott és örvendett.
A csoportfényképnél pedig mindenki egyszerre mondta, hogy CERBIIIII :DKöszönjük, és ha melegebb lesz majd az idő, akkor valószínűleg folyt. köv.


Ui. Ha megkapjuk a csoportképet, akkor felrakom :) uff.

Megjegyzések

Foxterrier SOS 
Szeretettel gratulálunk:yes:, büszkék vagyunk Csitrire! Köszönjük, hogy hozzátok kerülhetett! :*

Dobi 
Nagyon, nagyon gratulálok!!!! Ügyesek vagytok, ez nem semmi! :) :*:yes: Ez Pedig Elmuté: (beer)

Megjegyzés hozzáadása
Töltsd ki az alábbi kérdőívet a megjegyzés hozzáadásához.

Speciális karakter:
:) :-) :P :-P :p :-p :-( :O :i :-/ ;) ;-) :o :k :angel :angyal (beer) oo) ]8-] :dog: :gift: :D :gun: (^^) (hb) 8-S :* :-* 8D :love: :music: nikon Nikon :no: 8) :8( :phone: :I (^-^) (tab) (^#^) <;/ :yes: